Dit ‘normale’ rijtjeshuis is van binnen een Grieks paradijs

Op Funda komen we altijd de mooiste, gekste en meest bijzondere huizen tegen. Er staan soms ook huizen in België op. Wat het leuke aan België is, is dat je vaak aparte huizen naast elkaar ziet staan. Lekkere een eigen stijl creëren, daar houden we van. Dit huis is daar een goed voorbeeld van. Het is van binnen namelijk een Grieks paleis.

Grieks paleis van binnen

Dit rijtjeshuis staat in Brielle. Het huis is van buiten vrij normaal. Hoewel de pilaren bij de deur al een hoop verklappen over het interieur. Als je binnen komt zie je pilaren, behang dat doet denken aan Griekenland, schilden en zwaarden en een ingang van een paleis. We moeten zeggen: chapeau voor de creativiteit.

Het huis heeft 4 slaapkamers, een inpandige garage en een leuke locatie: dicht bij het centrum van Brielle. Daarnaast heeft het huis een mooie ruime achtertuin. Uiteraard is deze ook in Griekse stijl gegoten.

funda griekenland

Top of flop?

Het huis komt uit 1992 en heeft in totaal 6 kamers. Ook beschikt het huis over een bad (moet natuurlijk wel als Griekse god). De tuin is gelegen op het Zuid-westen en heeft verlichting, een zonnescherm en een buitenkraan. Allemaal tip top in orde dus!

Wil jij een bod doen? We zijn bang dat je al te laat bent. Er is een andere Griekse liefhebber die met het huis aan de haal is gegaan. Het huis is namelijk onder voorbehoud verkocht voor 399.500 euro kosten koper. Dat wordt dus toch maar een vakantie naar Griekenland.

funda griekenland 1 1

funda grieks

funda grieks 1

funda grieks 2