Dit huis aan het water staat te koop voor minder dan een ton

Iedereen heeft het over de bizarre huizenmarkt van dit moment. De huizenprijzen stijgen namelijk de pan uit en letterlijk elk huis wordt bijna verkocht voor een ongekend bedrag. Maar als je goed zoekt dan kun je nog wel eens een pareltje vinden. We vonden nu een vrijstaand huis aan het water voor een prikkie: 95.000 euro. Hoe is dat mogelijk?

Huis aan het water voor een schijntje

Het huis staat in Appingedam, een dorp in de provincie Groningen. Het ligt dus ver buiten de Randstad, maar als je dat niet uitmaakt dan is dat natuurlijk juist wel lekker. Het is een perfecte woning voor een eerste huis met je geliefde. Het heeft namelijk alles wat je nodig hebt,

Voor 95.000 euro kun je in Amsterdam nauwelijks iets aanschaffen. In Appingedam koop je er gewoon een volledig huis voor, inclusief tuin aan het water. Het huis telt in totaal 74 vierkante meter en heeft een totale grond van 260 vierkante meter. Een flinke ruimte dus voor dat bedrag.

funda woning appingedam

Alles wat je nodig hebt

Het huis heeft echt alles wat je nodig hebt. Een prachtige woonkamer, een keuken, een badkamer en een ruime slaapkamer. Daarbij krijg je dus ook nog een ruime tuin aan het water. Perfect om, met het overgebleven geld, een bootje aan te schaffen en het mooie Groningen te verkennen.

Maar is dit echt mogelijk? Waar zit het addertje onder het gras? Nu komt het.. er moet namelijk nog wel wat gebeuren aan het huis. Maar na het aftikken van de 95.000 euro heb je misschien nog wat geld over voor een kleine verbouwing. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en je handen vuil maken.¬†Bekijk de foto’s alvast hieronder:

funda appingedam

funda tuin