Foto’s: Heleen van Royen uit de kleren op verwijderde Instagram-foto

Heleen van Royen mag inmiddels dan 58 jaar oud zijn, ze voelt zich nog altijd goed en jong van geest. Dat Heleen niet vies is van een beetje pikant komt niet als een verrassing, maar op Instagram deelde ze een foto die volgens het social media platform écht te ver ging.

Heleen van Royen is er niet vies van

De Nederlandse romanschrijfster is zoals de meeste inmiddels weten niet vies van een beetje bloot. Regelmatig verschijnt ze op social media in outfits waar je de gemiddelde 50-plusser niet snel in zal zien poseren.

Maar deze keer maakte Heleen het te bont en plaatste ze een foto op Instagram die net even te ver ging. Het social media platform besloot daarom de foto te verwijderen, maar voor fans van Heleen is er een schrale troost: ze plaatste nóg een foto die gelukkig niet verwijderd worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Verwijderde foto Heleen van Royen

Bij de nieuwe foto, die van Instagram wel op het platform mocht blijven staan, schreef ze een uitgebreide beschrijving:

“Gisteren een nieuw lingeriesetje gekocht. Want behalve een zeer trotse moeder en grootmoeder ben ik ook vrouw en geliefde. Ik ben blij dat ik zoveel rollen mag vervullen in dit leven. En besef heel goed hoezeer ik bof met mijn gezonde lijf. Dus vandaag vieren we Fishnet Friday op vrijdag de 13e. Have a happy one, cheers! 🥂🍾 Check mijn story voor de achterkant.😉”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Voor de nieuwsgierigen onder ons… Bekijk hier de foto die werd verwijderd:

Fotos Heleen van Royen uit de kleren op verwijderde Instagram foto