First Dates: Arme knul probeert “All you can eat” uit te spreken!

First Dates blijft een van onze favoriete programma’s om naar te kijken. Je kent het wel: in dit heerlijke programma waarbij singles de liefde proberen te vinden. Deze week was het een gozer die de show had gestolen. Dat deed hij vanwege zijn pogingen om “All you can eat” uit te spreken.

First Dates “All you can eat”

Op de een of andere manier matchen de meeste mensen in de Nederlandse versie van First Dates totaal niet met elkaar. In Engeland gaat dit vaak stukken beter. Komt dit doordat wij een lastig volkje zijn of omdat de redactie daar zoveel beter is?

Deze keer hebben ze een tweetal aan elkaar gekoppeld waarbij een van hen een echte liefde heeft voor All you can eat-restaurants. Ondanks zijn grote voorliefde voor dit concept heeft hij nogal moeite met het uitspreken hiervan. Gelukkig is zijn date goedlachs.

first dates all you can eat

Hier hebben ze geen “All you can eat”

Het kan lastig zijn om de overeenkomsten te vinden tijdens een blind date. Dat is vast de reden dat het vaak over eten gaat. Deze gast wil het hebben over zijn voorliefde voor het All You Can Eat-concept. Maar dat gaat niet zo makkelijk.

Hij besluit haar te vragen of ze ook gek is op dit concept. Ze begrijpt alleen geen drol van wat hij zegt. Bekijk het hilarische fragment hieronder: