Netflix’s nieuwe films en series die je deze maand kunt verwachten!

Ben je al uitgekeken op het huidige aanbod van Netflix? Geen probleem! Volgende maand zal er weer genoeg te zien zijn op Netflix. Eindelijk komt het vijfde seizoen van Lucifer uit. We kunnen weer genieten hoe onze sympathieke duivel samen met Chloe misdaden oplost. Best ironisch voor een duivel om dat te doen, niet?

Vorige maand hebben we natuurlijk met zijn allen genoten van het laatste seizoen van Vikings. Tijd voor verfrissing!

Netflix Selling Sunset

Netflix serie over high-end makelaardij

We zullen ook weer zien hoe de bloedmooie dames van makelaardij The Oppenheim Group, in Selling Sunset, zich zullen inzetten om de rijkste mensen van Los Angeles en Hollywood te voorzien van hun droomhuis. Zeg maar gerust droomvilla. Het vastgoed loopt van een bedrag van twee-miljoen op tot ‘’vertrekjes’’ van maar liefst veertig-miljoen!

Netflix Original Series

  • The Rain Season 3 – 6 augustus
  • Tiny Creatures – 7 augustus
  • Nailed It Mexico Seizoen 2 – 7 augustus
  • Selling Sunset Seizoen 3 – 7 augustus
  • Lucifer Seizoen 5 – 21 augustus

Het zit ook goed met de films volgende maand. De Navy SEAL Chris Kyle in ‘’American Sniper’’ geldt als de dodelijkste schutter ooit. Tussen 1999 en 2009 vestigt hij het record van meeste gedode doelwitten als scherpschutter in de geschiedenis van de Amerikaans krijgsmacht. Hij speelt een belangrijke rol in de strijd tegen het terrorisme na de aanslagen op de Twin Towers van 2001. Zeker een goede film als je houdt van actie en spanning

Lees op de volgende pagina welke films er deze maand allemaal verschijnen!