Zien: Fabiola Volkers totaal ontspoort en twerkt live tijdens podcast

Zo haar je maanden niks van haar, zo is het twee keer in één week raak. Fabiola Volkers zoekt graag de aandacht op en ze doet er werkelijk alles aan om die aandacht te krijgen. Het boeit Fabiola totaal niet of het positieve of negatieve aandacht is, en dat bewijst ze ook met deze twerk video.

Fabiola Volkers

Vorige week haalde Fabiola Volkers nog de headlines omdat ze beef zocht met misdaadjournalist Kees van der Spek. Volkers ging zelf zover om een heuse diss rap video te maken. Dat klonk natuurlijk voor geen meter, Fabiola heeft met ‘normaal praten’ namelijk al de grootste moeite.

Recent was Fabiola nog te zien in een documentaire op Videoland genaamd Please Hate Me. In die docu vertelde Volkers dat alle negatieve aandacht en reacties wel degelijk iets met haar doen. Waarschijnlijk is dat om zieltjes te winnen, want deze video laat namelijk iets anders zien. Check de beelden onderaan dit artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fabiola volkers (@fabiolavolkers2022)

Twerkende Fabiola bij opname podcast

Dit keer weet de blondine nog een schepje bovenop alle negatieve aandacht te doen. Bij de 146-podcast besloot ze het jaar 2022 meteen knallend af te trappen. Samen met artiest ROLLÀN (wie?) was ze bij de podcast aanwezig en daar besloot Fabiola meteen haar broek te laten zakken.

Op maandagavond tijdens de opname van de podcast krijgt Fabiola Volkers het ineens in haar bol en besluit haar tafelgast een heuse twerkshow te geven. Ze trok hierbij zelfs haar broek omlaag, waardoor de rapper bijna kon ruiken wat Fabiola de dag ervoor heeft gegeten. Check de bizarre video hieronder.