Fabiola Volkers niet te herkennen op nieuwe beelden: ‘Wat heeft zij gedaan?’

We hebben de laatste tijd minder vernomen van de hysterische BN’er Fabiola Volkers. Zij is wat rustiger op sociale media en dat viel mensen al op. Afgelopen zaterdag was ze aanwezig tijdens Glory en de wedstrijd tussen Ben Saddik en Verhoeven in Arnhem. En dat baarde veel mensen tot zorgen. Ze is in slechts een paar maanden namelijk onherkenbaar geworden.

Kijkers herkennen Fabiola niet meer

Voor de wedstrijd vroeg Pownews aan Fabiola wie de wedstrijd ging winnen. Dat is natuurlijk een goede vraag voor echte kenners. Wat Fabiola er van denkt boeit werkelijk niemand. Ze gaf aan dat ze het liefst Ben Saddik zag winnen na zijn overwinningen in het leven (lees ziekte en gevangenis).

De meeste mensen waren meer bezig met haar uiterlijk dan haar antwoord. Ze is namelijk in een paar maanden mega aangekomen. Dit is natuurlijk erg vervelend voor haar en mensen maken zich dan ook zorgen. Reacties zoals: “Wat is er met haar gebeurd”, “die herken je niet meer”… en “Is ze zwanger?!”

fabii

Beelden van Fabiola Volkers bij Glory

Hieronder wat beelden van Fabiola tijdens het Glory event. We hopen in ieder geval dat het goed met haar gaat en ze snel beter in haar vel zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Creatiffdutch (@creatiffdutch)