Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte

Premier Markt Rutte staat bekend om zijn anonimiteit. We weten weinig van zijn privé leven. Jaren lang leefde hij vrij sober in een twee-onder-een-kap huis in Den Haag. Maar de premier vond het tijd om te verhuizen. Maak kennis met het luxe penthouse van Mark Rutte.

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte

Nieuwe luxe penthouse van Markt Rutte

Hij is namelijk onlangs verkast naar een luxe penthouse, ter waarde van 1,3 miljoen euro. Het penthouse ligt niet ver van zijn oude ‘normale’ woning. Deze oude woning lag in Benoordenhout in Den Haag. Hij verliet namelijk al snel het catshuis (de ambtswoning van de minister-president).

Het luxe penthouse van Mark Rutte ligt in dezelfde wijk. In totaal zijn er 54 appartementen in dit blok (van 77 tot 250 m2)en vier penthouses (van 196 tot 226 m2). Uiteraard heeft Rutte een van de mooiste penthouses van dit blok.

De penthouses zijn van de grootste luxe voorzien. Rutte’s penthouse is 200 vierkante meter groot en heeft een zeer ruime woonkamer, drie grote slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast een zeer luxe keuken en prachtige dakterassen waarvan je heel Den Haag kunt zien. Ook hebben de woningen individuele bergingen, fietsenstallingen en een garage. Bekijk de foto’s en video hieronder:

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte1 1

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte7

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte6

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte5

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte4

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte3

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte2

Kijk binnen in het extreem luxe penthouse van Mark Rutte1