“Hij vecht voor zijn leven” Temptation’s Sonny over ongeluk EOTB-Dusty

Dusty uit Ex On The Beach: Double Dutch heeft gisteren een heftig scooterongeluk gehad. Sonny Lorenzo, met wie hij gisteren in Zandvoort was, vertelt aan Shownieuws dat Dusty momenteel vecht voor zijn leven.

Ongeluk Dusty uit Ex On The Beach

Sonny uit Temptation Island was dinsdag met Dusty op het strand van Bloemendaal om gezellig een borrel te drinken.  “Het was wel even pittig wakker worden, ik ben behoorlijk in shock.”, aldus Sonny.

“Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken.”, vervolgt hij.

Dusty vecht voor zijn leven

“Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter”, vervolgt Sonny. “Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.”

Sonny verklaart wel dat ze beide gedronken hadden, maar denkt niet dat Dusty dronken was. “We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was.”

“Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty…” viel eerder op woensdag op het Instagram-account van The Dusty Cream. “Dusty heeft gisteren een ongeluk gehad.”

“Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit. Hou je taai, onze tijger”, sluiten ze af.