Drama voor Rico Verhoeven: dochtertje (10) breekt haar rug

Een groot drama voor Rico Verhoeven: zijn 10-jarige dochter Mikayla heeft haar rug gebroken. Jacky Duchenne, de moeder van Mikayla, is enorm aangeslagen en deelt het nieuws op Instagram.

“Machteloos toekijken”

“Ik heb heel veel vragen over hoe het is gekomen dat Mikayla haar rug gebroken heeft”, schrijft de aangeslagen Jacky in haar Instagram Stories. “Ze is op school gevallen van een klimrek.”

De dochter van Rico Verhoeven en Jacky viel dusdanig ongelukkig dat ze haar rug brak. “De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”, vertelt Jacky.

Vignet DochterRico

Drama voor Rico Verhoeven en Jacky

Sinds het ongeluk anderhalve week geleden is Mikayla niet meer naar school geweest. Van de dokters moest ze namelijk rusten. “Nu heb ik haar voor het eerst een halve dag naar school gebracht.” Jacky is trots op haar dochtertje: “Ze is zo sterk!”

Rico heeft aan RTL Boulevard laten weten dat hij het nieuws te horen kreeg precies op het moment dat hij geland was in de Verenigde Staten. Rico stapte direct in het eerstvolgende vliegtuig terug naar Nederland om voor zijn dochter te zorgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne)