Doutzen Kroes vindt coronabeleid onzin, vangt wel coronageld van overheid

Doutzen Kroes spreekt zich regelmatig kritisch uit over het coronabeleid van de overheid. Maar wat blijkt nu? Het ongevaccineerde topmodel houdt ondertussen wél haar handje op bij de overheid. Niet heel chique van mevrouw Kroes.

Doutzen vindt overheidsbeleid onzin

Al meerdere malen heeft Doutzen Kroes aan haar 7 miljoen Instagram volgers duidelijk gemaakt dat zij zo haar bedenkingen heeft bij de coronamaatregelen, vaccins en de hele situatie. Naar eigen zeggen heeft ze zelf ‘urenlang research’ gedaan en trok daaruit die conclusie.

Op zich niks mis mee, iedereen heeft recht op een eigen mening. Maar nu blijkt dat Quote het eigen bedrijf van Doutzen eens onder de loep heeft genomen en concludeerde dat haar B.V. gretig gebruik heeft gemaakt van de financiële steun die de overheid beschikbaar heeft gesteld. Oeps…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen vangt coronageld

De steun van de overheid is bedoeld om keihard getroffen ondernemers financieel door de coronaperiode te helpen en te zorgen dat ze hun personeel en rekeningen kunnen betalen. Haar bedrijf AHAU Gele Zon B.V. ontving volgens Quote ruim 18.500,- euro vanuit de overheid.

Doutzen Kroes is naar verluidt goed voor een vermogen van maar liefst 29 miljoen euro. Ondanks haar miljoenen op de bank en felle kritiek op de overheid houdt mevrouw Kroes dus wel keurig haar handje op. Had dat geld niet beter naar ondernemers kunnen gaan die daadwerkelijke keihard financieel zijn getroffen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)