Domino’s heeft nu een vacature: iemand die pizza’s wil proeven

Er is nu een droombaan aangeboden. Een grote franchisenemer van Domino’s Pizza heeft namelijk een hele bijzondere vacature online gezet. De functie luidt: pizzaproever. Het gaat om een serieuze functie, dit benadrukt Domino’s zelf. Het is dus geen verlate 1 april grap.

Droombaan: pizzaproever

Het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst is de Immensus Group. Zij hebben maar liefst zestien vestigingen in Nederland. Voornamelijk in het oosten en midden van het land. Hiermee zijn ze de grootste franchisenemer van Domino’s in Nederland. Zij zoeken nu iemand die een baas is op sociale media.

De pizzaproever gaat namelijk in video’s de pizza recensies geven en testen. Het gaat om de huidige pizza’s, maar ook om unieke pizza’s, specials en pizza’s die de proever zelf mag bedenken. Ook komen er suggesties vanuit klanten, alles is mogelijk. Dit klinkt als een geweldige job.

Eisen van Domino’s

Het is dus de bedoeling dat de proever recensies van de pizza’s plaatst. Het is dus belangrijk dat je leuk en grappig bent op beeld. Ben jij de geschikte persoon? Dan is het de hoogste tijd om je aan te melden.

De pizzaproever is zowel fulltime als parttime welkom bij Immensus Group. Het is nog niet duidelijk hoe hoog het salaris is van deze droombaan. De proever kan een deel van het salaris ook in bitcoin laten uitbetalen. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan bij de Immensus Group!