Deze vrouwelijke beveiligster ramt iedereen de tent uit (VIDEO)

Je kent ze wel: van die super irritante dronken gasten in de club of bar. Vaak staat er dan een flinke portier aan de wacht, die alles in goede banen probeert te leiden. Maar dit lukt lang niet altijd. In deze tent in Texas durft echter niemand meer tof te doen. Er staat daar namelijk een serieuze bad ass vrouw op je te wachten.

Beveiliger draait er niet omheen

Deze club in Texas heeft een echte beveiliging pro aangesteld. Het is een vrouw, wat natuurlijk opzich al best bijzonder is. Maar het meest bijzondere aan deze dame is hoe sterk ze is.

Een klant zegt: I was tryna get in line for a table and security was already tryna kick dude getting hammered out, soon as they started shoving him out his wife started swinging on security about 3 times before I started recording, the rest of video follows. De rest is geschiedenis.

vrouwenlijke-beveiliger
Rammen en pompen

Deze vrouw lijkt rechtstreeks uit een potje Tekken te komen met haar trappen en stoten. Ze ramt iedereen eigenhandig keihard de zaak uit. In Amerika kennen ze geen genade in ieder geval. Overdreven of goed?

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden hebben we het filmpje hieronder voor je geplaatst. Enjoy!