De Alpaca & Hunk Kalender 2022 is blijkbaar echt een ding

Kalenders met mooie vrouwen of mannen zijn altijd al een ding geweest. Maar een kalender met hunks én super fluffy alpaca’s is voor ons echt compleet nieuw. De hoogste tijd dus om die saaie kalender op je toilet te vervangen met wat fotogenieke alpaca’s.

De Alpace & Hunk Kalender 2022

Blijkbaar bestaat deze zeer opmerkelijke kalender al een tijdje, maar is pas sinds kort echt bekend aan het worden. Geheel terecht als het ons vraagt. De kalender is precies wat je er van verwacht: gespierde hunks met een prachtige alpaca ernaast.

Uitgever van de bijzondere kalender is de Alpaca Farm Rouveen, waar ze Alpaca’s houden. De eigenaaresse schrijft op de site: “Sinds 2018 ben ik in bezit van een aantal alpaca’s en leek het me leuk om ook andere mensen mee te laten genieten van deze bijzondere dieren. Daarom ben ik begonnen met het aanbieden van diverse activiteiten met mijn alpaca’s.”

Alpaca & Hunk Kalender 2022 nu te bestellen

Vorig jaar verkochten ze voor de 2021 editie ruim 1000 stuks, maar we vermoeden dat dit jaar voor de 2022 editie de oplage veel groter is. Op Facebook kreeg hun aankondiging al duizenden positieve reacties.

Volgens Alpaca Farm Rouveen is de kalender vanaf september te verkrijgen. De prijs van de kalender is €17,50 inclusief verzendkosten en is nu dus te pre-orderen. Zo geniet jij heel 2022 van knappe mannen en fluffy alpaca’s.