Video: Dave Roelvink brengt zichzelf volledig in de problemen op vakantie

We kennen Dave Roelvink natuurlijk als ‘de zoon van’, maar de laatste jaren is hij uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij was een publiekslieveling bij Expeditie Robinson, deed de vlogs tijdens de demonstraties en verbaasde vriend en vijand tijdens zijn optreden in Special Forces VIPS. We zijn gaan houden van deze totale mafkees.

Dave Roelvink op vakantie

Dave heeft er geen problemen mee om zichzelf af en toe een beetje voor lul te zetten op Instagram. Hij is momenteel op vakantie met zijn vrouw en kleine op Curacao. Daar deed hij iets vrij impulsiefs, waar hij flinke spijt van heeft gekregen.

Dave kan namelijk voortaan misschien beter naar zijn vaste kapper blijven gaan. Hij niets zich namelijk knippen op Curacao, maar kreeg hier al snel enorme spijt van. En dat begrijpen we dondersgoed..

dave roelvink kapsel

Impulsief kapseltje

“Jongens, voor de mensen die het niet weten: ik ben dus super impulsief en ik verveel me ook snel op vakantie” begint hij, “maar dit keer heb ik me echt in de problemen gebracht.”

Hij laat het kapsel aan zijn volgers zien. “Gabber, wat zie ik eruit!” roept hij. “Ik zeg het niet snel, maar ik heb mezelf lijp in de problemen gebracht! Ik zit tot mijn nek in de nesten!” We zijn het compleet met hem eens. Dit is geen pan. Bekijk de video hier.