Lang Leve de Liefde: Coen geniet met volle teugen als Renske uit bad stapt

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. In de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Soms vliegen de vonken er vanaf, soms wat minder. In dit geval is het vooral Coen die nog net niet weg kwijlt door Renske.

Lang Leve de Liefde

Het komt vaker voor dat er geen liefde ontstaat, dan wel. Dit is soms ook een beetje het doel van het programma lijkt het wel. De matches zijn in veel gevallen niet optimaal. Wat dacht je van deze begrafenis date of chagrijnige Desiree. Soms spatten de vonken er wel vanaf. Denk aan Stoute Linda.

In deze afleveringen zitten Coen en Renske met elkaar in de villa. En Coen heeft het heel erg naar zijn zin. Dat is een ding wat zeker is. Bekijk hier eerst even een fragment van de grootste Gerard Joling fan ooit.

Coen heeft geluk

Coen heeft het helemaal getroffen en is in z’n nopjes met zijn date. Dat blijkt wel als Coen en Renske de jacuzzi in gaan. Zodra Renske uitstapt gebeurt er iets magisch. Het lijkt wel alsof Coen in een klap verliefd is.

Bekijk het veelbesproken fragment hieronder. Wat denk jij, vlogen de vonken er later die nacht vanaf? Bekijk het fragment hier.