Zien: Chantal Janzen onherkenbaar zonder fillers in haar wangen

Chantal Janzen doet een boekje open over het gebruikt van fillers in haar gezicht. Ze zegt enorm veel spijt van te hebben van de fillers en plaatst op Instagram een foto waarop nu heel duidelijk het verschil is te zien tussen haar gezicht voor de fillers en erna.

Chantal Janzen fillers

Je kan tegenwoordig de Instagram app niet meer openen of je wordt geconfronteerd met vrouwen die, al dan niet stiekem, bij de plastische chirurg zijn geweest. Soms is het moeilijk om te zien of iemand iets aan haar lijf heeft laten doen, maar Chantal Janzen geeft haar ingrepen nu eerlijk toe.

Enige tijd geleden heeft ze namelijk fillers in haar wangen laten plaatsen en daar kreeg ze achteraf spijt van. Zoveel spijt dat ze de fillers er inmiddels uit heeft laten halen en op haar Instagram account een boekje opendoet over de veelbesproken ingreep. Zo zegt ze blij te zijn nu eindelijk van haar ‘hamsterwangetjes’ af te zijn, zoals op de desbetreffende foto hieronder is te zien.

Hamsterwangen Chantal Janzen

Bij de foto schrijft Chantal: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft. Fijne maandag mensen! En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door. Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.

Op de foto zien we inderdaad dat haar strakke hamsterwangetjes weer plaats hebben gemaakt voor een prachtige glimlach inclusief kraaienpootjes. Eerlijk gezegd vinden we haar au naturel velen malen mooier en past dit ook beter bij haar leeftijd. Chantal is inmiddels 42 jaar maar nog steeds een bijzonder mooie vrouw. Bekijk hieronder de foto’s van Chantal mét haar hamsterwangen en fillers.