Bram Krikke is weer vrijgezel en scoort een nieuwe parel (Video)

Bram Krikke kennen we allemaal als de grappigste gast van internet en radio. De beste man is sinds een paar weken weer vrijgezel, na zijn breuk met Didi. Hij pakt echter snel weer door met een nieuwe BN’er. Dit deelt hij met zijn Instagram-volgers. Er zit echter een addertje onder het gras.

Bram Krikke is weer vrijgezel

Bram Krikke is dus weer vrijgezel. Na een lange relatie deelde hij een paar weken geleden via Instagram: “Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan. Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken. Namelijk die van vrienden. We hebben dit dan ook samen besloten, zonder verdere drama of boosheid! Tot zover.”

De man met de woest aantrekkelijke snor is dus weer op de markt. Ze zeggen dat humor harten verovert en Bram is daar het levende voorbeeld van. Hij besloot meteen door te pakken en mee te doen aan een datingprogramma. Dit liep echter anders dan verwacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

Bram is weer aan het daten

De snor doet z’n werk en binnen no time heeft Bram een date. Hij schrijft het volgende op Insta: “Van de week deelgenomen aan Love at First Kiss. Het was me een avondje wel.” Klinkt heftig.

Bekijk de video hieronder en probeer je lach in te houden. We durven te wedden dat je dat niet gaat lukken. Succes met je nieuwe vlam Bram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)