Bouwvakkers in Rotterdam breken de tent volledig af (VIDEO)

Maak jij een feestje van je werk? Of ga je elke dag met tegenzin naar kantoor toe? Deze bouwvakkers weten wel raad met chagrijnige ochtenden: de tent flink afbreken. Dit is de leukste manier om aan de slag te gaan en hier kun je niet anders dan vrolijk van worden.

Bouwvakkers maken een feestje van het woontekort

Er is een mage woontekort in Nederland en daar moeten we echt iets aan doen. Het is dus de hoogste tijd om zoveel mogelijk te gaan bouwen. In Rotterdam doen ze dat volop. Veel mooie gebouwen die doen denken aan het iconische New York. Bij de Erasmusbrug begint het langzamerhand op een internationale stad te lijken.

Maar ze slaan soms ook een beetje door. De gemeente Rotterdam is namelijk van plan om de Euromast op te gaan offeren en hier flink veel huizen te bouwen. We snappen dat er ruimte nodig is, maar sommige dingen moet je laten zoals ze zijn. Maar goed, genoeg over Rotterdam. Op naar vrolijkere zaken.

bouwvakkers
Vrolijke bouwvakkers breken de tent af

Deze bouwvakkers zijn namelijk echte helden. Zij bouwen er vrolijk op los. En dan bedoelen we ook echt echt vrolijk.

Ze hebben echt zin in hun werk en maken er een groot feest van. Als je van deze beelden niet extreem gelukkig wordt dan weet ik het ook niet meer. Kijk en geniet mee van deze eindbazen: