Tim Hofman gaat Marco Borsato exposen? “Marco gaat gesloopt worden door BOOS”

De afgelopen weken waren voor Marco Borsato op zijn zachts gezegd turbulent. Na de break-up met Leontien vanwege Marco’s affaires, zijn de twee nu weer bij elkaar. Heel lang kon Marco niet van zijn rust genieten, want van alle kanten duiken geruchten op dat er bewijs zou zijn voor Marco Borsato’s affaire met zangeres Maan de Steenwinkel.

Marco Borsato gaat exposed worden?

Nu komt een weer een nieuw gerucht bij aan het adres van Marco Borsato. Herinner je de Instagram-video van Tim Hofman nog waarin hij een oproep doet aan ex-deelnemers van bepaalde talentenjachten om zich te melden bij BOOS? Die oproep schijnt dus blijkbaar óók met Marco Borsato te maken te hebben.

In de video doet Tim een heel cryptisch omschreven oproep waarin hij zegt: “Wij horen met het team van BOOS bepaalde geluiden uit bepaalde hoeken over bepaalde talentenjachten”. Volgens Tim moest hij omwille van het verhaal de boel een beetje vaag omschrijven.

Tim Hofman gaat Marco Borsato exposen Marco gaat gesloopt worden door BOOS 1

Marco Borsato en Maan de Steenwinkel

De desbetreffende video van BOOS zou volgens bronnen dus gaan over onder andere Marco Borsato, die bij The Voice natuurlijk een flinke vinger in de pap had. Reality.fbi op Instagram weet te melden dat de onthullingen waar BOOS mee gaat komen te maken hebben met Marco Borsato.

Bij de Instagram video van BOOS staat: “Voor een verhaal dat we met BOOS aan het maken zijn – ik kan nog niet helemaal vertellen waar het over gaat – zoeken we mensen die gewerkt hebben bij- of meegedaan aan een talentenshow in Nederland en daar dingen meegemaakt, gezien of gehoord hebben die niet door de beugel kunnen. We hebben al een aantal verhalen, en dat van jou is ook zeer welkom. Alles mag anoniem en we gaan, uiteraard, zorgvuldig om met jou en je verhaal. mail ons voor specifiek deze zaak op [email protected], en deze oproep delen wordt ontzettend gewaardeerd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)