Ben je verveeld? De Weerwolven van Wakkerdam is nu gratis online te spelen!

Speel je graag De Weerwolven van Wakkerdam met je vrienden, maar kan je vanwege de lockdown niet met ze spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Weerwolven is namelijk gewoon online te spelen!

Dankzij het internet hoeven we ons thuis absoluut niet te vervelen. Wat dacht je van deze raadsels waar je hersens van gaan kraken? Of een gigantische maanpuzzel van 1000 stukjes? Er zijn dus genoeg manieren om je thuis te vermaken.

Waaronder het mega populaire De Weerwolven van Wakkerdam, want dat kun je nu ook vanuit huis spelen. Via de website van Board Game Arena is het spel met minimaal 8 en maximaal 12 mensen tegelijk te spelen!

Hoe speel je De Weerwolven van Wakkerdam?

In het spel worden de spelers verdeeld in twee groepen: de weerwolven en de burgers. Het is de taak van de burgers om erachter te komen wie de weerwolven zijn. De weerwolven moeten er juist voor zorgen dat ze niet door de burgers ontdekt worden. Elke nacht doet iedereen zijn ogen dicht en krijgen de weerwolven de kans om een burger uit te schakelen. Overdag moeten de burgers gezamenlijk iemand uit het dorp wegstemmen. De vraag is natuurlijk: weet je zeker dat je een weerwolf wegstemt, of is het een onschuldige burger?

Naast de burgers en weerwolven zijn er ook speciale rollen zoals de zieners, heks, jager, cupido en het onschuldige meisje. Zo kan de ziener ’s nachts proberen stiekem mee te kijken om zo te zien wie de wolven zijn. De heks kan iemand bijvoorbeeld weer tot leven wekken.

Voor alle regels kan je terecht op de site van Board Games Arena waar je De Weerwolven van Wakkerdam kunt spelen! Wie daag jij uit voor een potje Weerwolven?

Lees ook

REacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

8 Onmogelijk raadsels waar je hersens van gaan kraken!

Je hersenen kunnen zo nu en dan wel wat oefening gebruiken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je het brein kan trainen door het flink aan...

Komische video uit 1999: “Een mobiele telefoon? Ik heb toch een antwoordapparaat…”

De mobiele telefoon is inmiddels niet meer weg te denken. De jongeren van tegenwoordig weten zelfs niet beter. Maar in 1999, inmiddels zeventien jaar...

Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet

De meeste van ons zitten momenteel thuis en vervelen zich kapot. Een van de manieren om de tijd te vullen is het leggen van...

Volg ons

14,171FansLike