Beelden: André Hazes gespot op plek waar je hem niet verwacht…

De drama rondom André Hazes jr gaat verder. De BN-er lijkt al een maand volledig van de aardbodem verdwenen te zijn. Ook schijnt zijn relatie met Sarah van Soelen op de klippen is gelopen, zo verklaarde zijn moeder Rachel Hazes. Maar nu in André ineens ergens anders opgedoken…

André Hazes verdwenen

Rachel heeft laten weten dat André nu in haar garage zou slapen, zo verklaart RUMAG. Het management van André en de stiefvader van Sarah, met wie hij een goede band zou hebben, vertellen echter dat André in een hotel overnacht.

Ook zou de relatie tussen André en Sarah van Soelen zou volgens zijn management nog tiptop in orde zijn. Het is nogal opmerkelijk te noemen dat al deze partijen elkaar behoorlijk tegenspreken. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn beide verhalen sowieso niet waar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André gespot bij kliniek?

Volgens Yvonne is de neef van André, Djarno Hofland, afgelopen vrijdag naar André toe gevlogen om hem te bezoeken. Bestemming van de vlucht is het zonnige Alicante, de plek waar André volgens geruchten een nieuw traject in een nieuwe afkickkliniek zou starten.

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de Nederlandse volkszanger in Malaga zou zitten. Daar zou hij in een kliniek van zijn vermeende cocaineverslaving proberen af te kicken. Ook zijn vriendin – of moeten we zeggen ex-vriendin? – Sarah van Soelen zou in Spanje in een kliniek zijn opgenomen, maar bronnen vertellen dat ze in Alicante zat.

De kliniek in Alicante heeft vermoedelijk goed gewerkt voor Sarah en zou André daar nu ook een traject gaan starten. Voorlopig heeft hij al zijn tournees en televisie klussen afgezegd. Het is dus te hopen voor dat André er snel weer bovenop komt!