Beau stort in na beelden van laatste interview met Peter R. de Vries

Ruim 800 duizend kijkers zagen gisteravond hoe Beau van Erven Dorens volledig in tranen schoot bij het zien beelden van het laatste interview van Peter R. de Vries. Beau wilde zijn talkshow afsluiten, maar kon door zijn tranen niets meer zeggen. Tijl Beckand schoot hem te hulp.

Laatste interview Peter R. d Vries

Misdaadjournalist Kees van der Spek was tafelgast en vertelde over de podcast die hij met Peter R. de Vries had gedaan. De podcast met zijn goede vriend en collega werd anderhalve week voor de dood van Peter opgenomen. Het was De Vries zijn laatste interview.

Na het zien van de beelden kreeg Beau het ineens heel emotioneel en schoot vol tranen. Het gesprek tussen Kees van der Spek en Peter R. de Vries werd ook gefilmd, waarvan Beau een aantal fragmenten liet zien. “Je raakt een beetje de weg kwijt met je emoties als je ernaar kijkt”, zei Beau.

Beau stort in na zien van laatste interview met Peter R. de Vries 1

Beau van Erven Dorens emotioneel

Kees en Peter, die al 25 jaar bevriend waren, spraken over oude zaken en confrontaties. Bij het zien van de beelden zei Beau “Als ik Peter zie: hij leeft opeens weer, hij beweegt en hij is er opeens weer”. Datzelfde gevoel kreeg Beau toen hij zijn talkshow wilde afsluiten en weer volschoot.

Gelukkig kon tafelgast Tijl Beckand hem te hulp schieten en nam het woord even over. “Het is zo confronterend om te zien hoe iemand die het leven, het gevaar, bij de strot pakte, opeens weer in de studio zit, alsof hij hier zo kan binnenlopen”, sprak Tijl. Na een korte “tot morgen” van Beau bleven de camera’s draaien en sprak Tijl als afsluiter: “We zijn er doorheen.”

Bekijk de emotionele beelden hieronder: