Barbie en vriend vallen zonder reden verkeersregelaar aan (VIDEO)

Barbie blijft maar op vreemde manieren in het nieuws verschijnen. Enige tijd geleden schreven we al dat Barbie gewoon in te huren is voor feesten en partijen. En daar betaal je de absolute hoofdprijs voor. Nu komt ze vanwege iets anders in het nieuws. Ze heeft zich namelijk samen met haar 100e nieuwe vriend flink misdragen en een verkeersregelaar aangevallen.

Barbie valt verkeersregelaar aan

Barbie en haar nieuwe vriend Robbie zijn een bijzonder stelletje. Laatst maakte ze al een video waarin ze midden in de nacht naar een “klant” onderweg waren. Robbie schijnt een echte bajesklant te zijn en Barbie valt blijkbaar op boefjes.

De twee hebben elkaar daarin helemaal gevonden. Dat blijkt wel weer uit deze video die afgelopen week op Instagram verscheen. Het koppeltje vielen namelijk een verkeersregelaar aan op de fgezette Troelstrakade in Den Haag. Je ziet Robbie uitstappen en de man trappen. Barbie rent er achteraan en scheld hem de huid vol.

Barbie gaat samenwonen met nieuwe vriend

Omstanders komen tussen de partijen in

De scheldwoorden vliegen om de oren en het ziet er allemaal mega agressief uit. Gelukkig komen er omstanders tussen om de situatie niet verder te laten escaleren. Dit had wel eens slechter af kunnen lopen.

Grote kans dat deze gebeurtenis nog een staartje zal krijgen. Er is namelijk meer dan genoeg bewijs van deze rare actie. Bekijk de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)