Beelden: Barbie klust bij met privéfilmpjes voor 25 euro per stuk

We kennen Samantha de Jong vooral onder de naam Barbie. Ze was een tijdje geleden haar Instagram-acount kwijt, gelukkig voor de ‘influencer’ heeft ze haar account terug. Dit is toch een van haar grootste inkomstenbronnen. In de tussentijd is de blondine flink aan het bijbeunen met persoonlijke filmpjes voor 25 euro.

Samantha de Jong klust bij

We schreven eerder al over het feit dat je Barbie nu kunt boeken als act voor je verjaardag. De kosten waren toen nog vrij laag, maar tegenwoordig betaal je de hoofdprijs. Via Instagram verdient ze ook geld, ze had op haar oude account 155.000 volgers, inmiddels zit ze al op bijna 200.000 volgers.

Ze is ook bereikbaar op het platform ‘shoutout’. Op dit platform kun je filmpjes van zogenaamde BN’ers aanvragen. Geen vieze filmpjes (denken we), maar gewoon een persoonlijke boodschap. Mensen als Andy van der Meijde, Rapper Sjors en Maxime Meiland zitten hier ook op. Je moet toch wat tijdens de coronacrisis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)

Het platform ‘shoutout’

Op dit platform kun je exact aangeven wat jouw favoriete bekende Nederlander moet zeggen. Dit kan in maximaal 300 tekens. Leuk voor een verjaardag of slechte grap natuurlijk. Barbie is de laatste jaren vooral in het nieuws geweest vanwege rare gebeurtenissen, tattoo’s van nieuwe vriendjes en andere frappante zaken.

Het platform omschrijft Barbie als volgt: Barbie was voor het eerst op televisie te zien in het programma Oh Oh Cherso en zijn vervolg Oh Oh Tirol. In 2012 begon Barbie haar eigen realitysoap met het programma Barbie’s Bruiloft dat werd uitgezonden door RTL 5. Hierin werd ze samen met haar vriend Michael van der Plas gevolgd door camera’s in aanloop naar hun huwelijk. De realityserie was een groot succes en hierna werd er al snel een vervolg gemaakt over Barbie haar zwangerschap en bevalling onder de titel Barbie’s Baby. Momenteel is ze veelvuldig online te vinden via haar eigen kanalen. Barbie is vanaf nu te boeken via ShoutOut!”