André op heterdaad betrapt bij Monique: “Natuurlijk gaat hij weer terug naar haar”

Na de heftige breuk tussen André Hazes en Sarah van Soelen gaan de geruchten nu al rond dat André weer terug is bij Monique Westenberg. Momenteel is André in Dubai voor een documentaire over zijn leven, maar ondertussen voorziet Rick Romijn – de sidekick van Wilfred Genee – ons van wat juicy informatie.

André weer terug bij Monique

Maar wat heeft Rick te maken met alle roddels rondom André en Monique? Nou, Rick woont dus in een ruitjeshuis dat in de buurt staat van Monique’s villa. Hij fiets bijna dagelijks langs de woning van Westenberg en checkt blijkbaar altijd even welke auto’s er geparkeerd staan.

Het zal geen verrassing zijn dat Rick onlangs de auto van André behoorlijk vaak bij de villa van Monique Westenberg heeft zien staan. De villa is officieel nog steeds in eigendom van zowel André als Monique, omdat zij daar met hun zoontje woont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell)

Monique Westenberg neemt André terug

Rick laat weten dat de auto van de zanger de laatste tijd verdacht vaak voor de deur staat geparkeerd. “Ja natuurlijk gaat hij weer terug naar Monique en je weet ook dat hij daar over een halfjaar weer weggaat en dan over twee jaar weer terugkomt.”

“Luister, die Monique woont eigenlijk vlak achter mijn huis. Tenminste, we fietsen daar heel vaak langs en dan zie je regelmatig daar André Hazes z’n auto staan gewoon”, vervolgt Rick. “’s Nachts fiets ik daar natuurlijk niet, maar ik hoor gewoon uit de omgeving dat het gewoon honderd procent goed gaat komen.”

Yvonne Coldeweijer vertelt in haar nieuwste YouTube video meer over de situatie rondom André Hazes en Monique Westenberg. Bekijk hieronder de beelden: