André Hazes zet Sarah van Soelen bij grofvuil, dumpt haar via FaceTime

Groot nieuws in BN-er land zo vlak voor het weekend. André Hazes junior keerde deze week terug uit Spanje waar hij in een afkickkliniek zat. Op Schiphol stond de roddelmedia meteen klaar om André op de foto vast te leggen. Eenmaal thuisgekomen nam hij direct de rigoureuze keuze om Sarah te dumpen. Rachel Hazes bevestigd dit nu ook.

André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar

Al wekenlang gingen er geruchten over André en Sarah hun relatie. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft André zijn behandeling in Spanje voortijdig afgebroken. Bij thuiskomst heeft hij Sarah van Soelen meteen gedumpt.

Yvonne zegt: “Ik hoor van mijn bron dat André Sarah Soel heeft gedumpt. Bij het grofvuil gezet, aan de straatkant. Niet eens bij de kringloop! Hup, weg, de vuilnisbelt op! Sarah Soel is gedumpt.”

life of yvonne story screenshot

André dumpt Sarah via FaceTime

Yvonne vertelt in haar nieuwste video ook over hoe André haar heeft gedumpt? “André is op zondagavond geland, hij is opgehaald door Rachel, helemaal vanuit Alicante. Ze zijn samen naar Nederland gevlogen en die avond heeft André Sarah Soel gebeld op FaceTime. Hij heeft haar gesproken en haar medegedeeld van: ‘Luister, ik kan het niet meer. Ik stop ermee.”

De reden waarom André het zo gedaan heeft vertelt Yvonne ook: “Dat komt omdat André de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah Soel. Ja, sorry hoor André, maar deze verhalen hoor ik al een halfjaar. Ik ben blij dat je erachter bent gekomen. Er zijn een hele hoop aparte verhalen die rondgaan over Sarah van Soelen.”

Het lijkt erop dat Sarah dus ook niet helemaal vrijuit gaat. Zou ze dan vrijuit zijn gegaan? Bekijk de beelden en de uitleg van Yvonne hieronder: