André Hazes heeft spijt na deze foto’s van Sarah van Soelen

Het is officieel voorbij tussen Andre Hazes en Sarah van Soelen. Het koppel was lange tijd het meest besproken stelletje van Nederland. Sinds deze week heeft Sarah de initialen van Andre uit haar profiel gehaald. Ook is het kettinkje met de naam van de volkszanger niet meer om haar nek heen te zien. Het is dus echt voorbij.

Sarah en Andre zijn niet meer samen

Relaties komen en gaan natuurlijk. Maar we weten allemaal dat Andre dol is op vrouwelijk schoon (welke man heeft dat nou niet). Daarom maakt Sarah het Andre de laatste dagen extra moeilijk. Ze heeft namelijk twee mega pluspunten waar Andre een enorm zwak voor heeft.

Of de zanger nou weer bij Monique is of niet, zijn zwak voor Sarah zal zeker blijven. Ze volgend elkaar nog op Instagram en dat is duidelijk te merken. Sarah gooit namelijk alles in de strijd om Andre spijt te lasten hebben. En we kunnen best begrijpen dat hij het hier moeilijk mee zal hebben.

sarah van soelen heeft andre hazes gedumpt

Sarah straalt

Sarah is namelijk weer volop aan het posten. In haar story’s en op de tijdlijn komen steeds meer foto’s voorbij. En dan vooral haar twee pluspunten die vol in de picture staan.

Andre zal zich flink lopen te verbijten denken wij persoonlijk. In de reacties gaat het ook veel over hem: “André gaat spijt krijgen wanneer hij dit ziet!” Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)