Monique lijkt André opnieuw een kans te geven met deze boodschap

Iedereen maakt fouten en soms verdienen mensen een tweede kans. In het geval van André Hazes is het aantal nieuwe kansen wat Monique Westenberg hem heeft geven stukken hoger. Nu lijkt ze opnieuw André een kans te willen geven…

Wéér kans voor André bij Monique

Nadat André Hazes en Monique Westenberg begin dit jaar in maart voor de tweede keer uit elkaar gingen, zocht André al snel zijn heil bij de heel wat jongere Sarah van Soelen. Die relatie is nu ook teneinde, nadat beide in een afkickkliniek waren beland.

Monique en André hadden gedurende die tijd nog wel altijd contact met elkaar vanwege hun zoontje André junior. Ook woonde Monique nog in het huis wat op André zijn naam stond. Nu lijkt Monique de vader van haar zoontje opnieuw een kans te willen geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell)

Monique vergeeft André?

Zo lijkt het erop dat Monique met een cryptische boodschap in haar Stories op Instagram iets over André zegt. Ze plaatste een video met daarbij de tekst “je moet mensen vergeven”. Zal Monique André dus hebben vergeven?

In de video zegt Will Smith: “Je kan mensen niet blijven straffen voor hun fouten. Je moet mensen vergeven”. Hiermee lijkt Monique te bevestigen dat ze André daadwerkelijk wilt vergeven en nog een kans gaat geven. Check de foto van de cryptische boodschap waarin Monique André lijkt te vergeven hier:

Monique lijkt Andre toch weer een kans te geven met deze boodschap