Geen kans voor Monique, Andre Hazes kiest opnieuw voor déze vlam

Er komt binnenkort een documentaire uit over superster André Hazes. Hierin zie je hoe hij naar zichzelf op zoek is in Amerika. Momenteel zit hij daar ook, samen met de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Ze zijn daar op zoek naar een nieuwe vorm voor hun gezin. Maar is dat wel zo eerlijk? Andre lijkt namelijk weer terug te zijn bij een oude vlam.

André Hazes en Monique zijn op zoek naar nieuwe vorm

Het stel is momenteel in Amerika om uit te zoeken hoe ze samen verder gaan. Volgens de roddelpers komen de twee weer terug als koppeltje en zijn ze zelfs in Las Vegas getrouwd. Een van de juicechannels zegt: Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

Of dit allemaal klopt weten we natuurlijk niet. Monique gaf wel al aan dat ze zoeken naar een nieuwe vorm: “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn.”

andre-hazes-videoland

Andre terug bij oude vlam?

Bijna niemand kan geloven dat Hazes deze keer wel loyaal blijft. We kunnen niet eens voorstellen dat Monique dit kan geloven. Wellicht dat ze een open relatie aangaan. Harry Vermeegen zei hierover: Ze gaan een vorm zoeken voor hun relatie… een cakevorm? Tulband? Appeltaartje? Die vorm, dat gaat hem niet worden vrienden. André blijft het keurig buiten de deur doen!”

Ook lijkt het alsof Sarah van Soelen weer hint op een comeback met Andre. Dit komt door haar ‘babyblue’ nagels. Deze term gebruikten Andre en Sarah telkens voor elkaar. Ook draagt Sarah na een lange periode weer een ketting die ze van de zanger heeft gekregen. Bekijk de foto’s hieronder (vergeet niet te swipen):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)