Dit mega bedrag krijgt André Hazes voor zijn Videoland docu

Een cameraploeg heeft Andre Hazes een gruime tijd gevolgd voor een documentaire. Hieruit is de docu ‘Crossroads’ gevloeid, waarbij je een kijkje in de keuken krijgt bij Andre en zijn familie. Inmiddels is de docu verkocht aan Videoland en Andre krijg en flink bedrag voor de rechten van de film. De docu zou het heftige leven van de zanger in kaart brengen.

Het boeiende leven van Hazes

Andre Hazes is altijd in het nieuws. Vooral zijn relaties komen maar dan eens voorbij. De volkszanger heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad en liep met een flinke burn-out rond. Hij pakte dan ook de biezen om even rustig aan te doen. Hij was op zoek naar zichzelf.

Hij is zichzelf gaan zoeken in New York en heeft dat dus vastgelegd. Hij was op zoek naar rust. Of rust hetgeen is wat je kunt vinden in New York durven we niet te zeggen. Maar hij moet natuurlijk lekker zelf doen waar hij zich goed bij voelt. We zijn wel benieuwd wat er allemaal in de docu te zien is. Binnenkort verschijnt de nieuwe documentaire dus op Videoland. De exacte datum is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Andre Hazes casht flink met docu

Videoland heeft de komst van de docu nu officieel aangekondigd. De zanger is maar liefst anderhalf jaar intensief gevolgd en we zien dus hoe hij zich staande heeft gehouden in een roerige tijd. We moeten nog even wachten op de exacte releasedatum. De docu komt in ieder geval dit kalenderjaar op Videoland.

Voor de documentaire en rechten heeft Videoland rond de €250.000,- betaald aan de volkszanger. Dit kwam goed uit na alle optredens die hij heeft moeten missen. Met deze klapper kan hij dus wel weer even vooruit.