Amy Vol van OG3NE scheurt volledig uit haar broek op podium

Amy Vol en haar girlband OG3NE zijn razendpopulair. Ze scheuren dan ook van optreden naar optreden. Racend door het land heen om zo snel mogelijk bij de volgende show te zijn. Tijdens de drukke dagen zoals Bevrijdingsdag is dit vaak zelfs per helikopter omdat ze het anders niet redden. Tijdens dit soort drukke dagen kan er dan ook wel eens wat mis gaan.

Amy Vol heeft het er maar druk mee

Amy Vol s een Nederlandse zangeress die deel uit maakt van de Nederlandse meidengroep OG3NE. Ze is tweeling met Shelley, haar oudere zus is Lisa. Ze heeft maar 1 long, ondanks ze nog steeds goed kan zingen. Super knap en ze is razend populair samen met Shelley en Lisa.

De zusjes hebben mega veel optredens en een paar dagen geleden schreef Amy dan ook: “Apeldoorn en Alphen a/d Rijn wat waren jullie waanzinnig leuk!!” Van plek naar plek, dan kan er altijd iets mis gaan. Dat gebeurde dan ook met Amy en haar leren broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy scheurt uit haar leren broek

Ze waren bij een nieuwe locatie en daarom was het tijd voor een nieuwe outfit. Amy vond het een goed idee, ondanks de warmte, om een leren broek aan te doen. De warmte zorgt voor extra wrijving en dat had Amy niet helemaal goed voorbereid.

Ze scheurde volledig uit haar broek. Gelukkig vond ze het zelf zo hilarisch dat ze het op sociale media deelde: “Leek allemaal een heel mooi plan met dit heerlijk outfitje… zoals Shelley het zou zeggen: niets is minder waar.. ‘beuk ‘m uit de pantyyy’” Bekijk zelf hieronder en swipe:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)