Ali B gaat op de vuist met Waylon, slaande ruzie The Voice

Het is oorlog achter de schermen bij The Voice of Holland. Vandaag brak het nieuws naar buiten dat Ali B tussen de opnames volledig doordraaide en met Waylon de vuist is gegaan. De knokpartij zou hebben afgespeeld op het herentoilet.

Ali B en Waylon vechten het uit

Albert Verlinde verklaarde dinsdagavond in Shownieuws dat er wederom oorlog is uitgebroken achter de schermen bij The Voice. Zo onthult Albert dat er daadwerkelijk is geknokt tussen Ali B en Waylon!

De oorzaak van de slaande ruzie was het feit dat een ’typische Jan Smit-kandidaat’ had gekozen voor Ali, waarna Waylon aan Ali vroeg waarom hij hem zo graag in zijn team wilde. Waylon had de kandidaat graag naar jurylid Jan zien gaan.

Die opmerking schoot bij de knuffelrapper in het verkeerde keelgat, waarna Ali B volledig flipte. Toen de twee coaches elkaar op het toilet tegenkwamen, ontstond er een ware vechtpartij. Volgens Verlinde moest het productieteam er tussen komen om de vechtende juryleden uit elkaar te halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Reactie RTL op ‘The Voice-oorlog’

Inmiddels heeft RTL gereageerd op het verhaal van Albert Verlinde en laat het volgende weten: “Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt. De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan. De coaches en presentatoren van The voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews.”

Niet bevestigen

Volgens Verlinde is het honderd procent zeker dat zowel Ali B als Waylon de vechtpartij niet zullen gaan bevestigen. “Mensen die erbij geweest zijn, gaan natuurlijk nooit zeggen dat ze mij hierover gesproken hebben, want het is een programma waarvan je blij bent dat je er werkt en je niet verklapt wat er achter de schermen gebeurt.”, aldus Verlinden.