Dit mag van ons wel de standaard Albert Heijn outfit worden

Als je in je jeugdige jaren wat extra geld wil verdienen is een bijbaantje in de supermarkt vrij voor de hand liggend. Supermarkt werk is zelfs zo populair dat er op social media complete Instagram- en TikTok-pagina’s aan zijn gewijd. En vooral aantrekkelijke dames trekken daarop de aandacht.

Nieuw outfitje voor Albert Heijn

Iedereen die nog steeds in een supermarkt werkt óf er ooit heeft gewerkt is bekend met de dresscodes die supermarkten hanteren. Elke winkel heeft zijn eigen standaard outfit. Zo krijg je bij de Appie het bekende blauwe shirt en moet je bij de Jumbo in het geel. Maar vaak zijn deze outfits super saai en kunnen wel wat hulp gebruiken.

Maak daarom kennis met Albert Heijn medewerkster Leonie Bron. Deze bijzonder aantrekkelijk meid mixt haar saaie blauwe AH shirt met een broek die zeker de aandacht trekt. Wij zien het wel zitten: een AH polo met yoga pants. Weet je zeker dat je klanten dezelfde dag nog terugkomen.

@noorvanderwest#fyp #foryou #albertheijn #appiestrijders #tiktok #foryoupage♬ origineel geluid – noorvanderwest

Instagram foto’s Leonie Bron

Nu vragen onze mannelijke lezers zich waarschijnlijk af wat voor leuke dame die Leonie Blok nou precies is. Om die reden hebben we een aantal fijne Instagram foto’s van haar voor je op een rijtje gezet. Bedank ons later maar.