8 Onmogelijk raadsels waar je hersens van gaan kraken!

Je hersenen kunnen zo nu en dan wel wat oefening gebruiken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je het brein kan trainen door het flink aan het werk te zetten. Dus hoe meer jij je hersens uitdaagt lastige vraagstukken op te lossen, hoe slimmer je wordt!

Daarom hebben we hier 8 super lastige raadsels voor je om alvast een beetje te kunnen oefenen. Slechts een klein aantal mensen kan alle acht vraagstukken in één keer oplossen zonder foute antwoorden te geven. Lukt jou het alle raadseltjes op te lossen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Om te voorkomen dat je per ongeluk het antwoord ziet, hebben we het antwoord op de volgende pagina gezet. Je kan onderaan het artikel doorklikken naar de volgende pagina.

Puzzel #1.

DOKTERS ROBER

En… weet jij het antwoord? Je vindt het antwoord samen met een nieuwe puzzel op de volgende pagina!

Lees ook

REacties

  1. Goede avond
    Ik wil enkele van jullie opgaven plaatsen in ons blad van de kbo (katholieke bond van ouderen). Mag dat zonder auteursrechten te betalen?
    Vriendelijke groet
    Henry van Hal

    • Er is nooit een claim gelegd op de raadsels, dit houdt in dat raadsels door de eeuwen heen zijn doorverteld en er is dus niemand dat ze kan claimen. Van sommige oude raadsels liggen er wortels in de Griekse mythologie, ook sommige in de Egyptische oudheid, maar kortom niemand kan u aanklagen wegens het gebruiken van die raadsels, zolang u zelf niet claimt ze te hebben bedacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

8 Onmogelijk raadsels waar je hersens van gaan kraken!

Je hersenen kunnen zo nu en dan wel wat oefening gebruiken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je het brein kan trainen door het flink aan...

Komische video uit 1999: “Een mobiele telefoon? Ik heb toch een antwoordapparaat…”

De mobiele telefoon is inmiddels niet meer weg te denken. De jongeren van tegenwoordig weten zelfs niet beter. Maar in 1999, inmiddels zeventien jaar...

Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet

De meeste van ons zitten momenteel thuis en vervelen zich kapot. Een van de manieren om de tijd te vullen is het leggen van...

Volg ons

14,170FansLike