3 dating tips om écht mensen te ontmoeten zonder eindeloos swipen

Amsterdam is een bruisende stad; geweldig eten, honderden unieke bars, prachtige grachten en nog veel meer. Maar als single kan het soms lastig zijn om van een match op je telefoon naar een echte date in real life te gaan. En als je het gevoel hebt dat het echte daten plaats heeft gemaakt voor ghosting en half afgemaakte gesprekken, dan ben je niet de enige. Gelukkig komt daar met de Inner Circle app verandering in.

Gebruik de app als stadsgids

Zoals je misschien al weet is Inner Circle is de app die zich focust op offline dating en wilt dat jullie elkaar in het echt ontmoeten. Ze nemen deze missie zo serieus dat ze er alles aan zullen doen om je daar sneller te krijgen. Gebruik de app om in de hipste bars en nieuwste restaurants singles te ontmoeten. Een mooie locatie + een perfecte match = een avond om te herinneren!

Inner Circle Dating App 3 manieren om mensen te ontmoeten 1

Durf een singles-events te proberen

Dankzij Inner Circle zijn dit soort events leuker dan ooit. Minder louche locaties, ongemakkelijke gesprekken en achteraf een gevoel van spijt. Maar meer te gekke feestjes, geweldige locaties en het soort sfeer waar je tot in de late uurtjes wilt blijven hangen. Onlangs vulden ze het Amsterdam Street Museum met heel veel singles, een DJ en heel veel goede vibes. Wil jij het volgende feestje niet missen, meld je dan nu aan!

Spreek direct af je date

Achter Inner Circle schuilt een team van echte mensen die elke nieuw lid zorgvuldig screenen. Dit betekent dat je erop kan vertrouwen dat je met écht mensen matched en gewoon meteen een datum kunt plannen. Zin in een date-night? Inner Circle heeft het meeste werk al voor je gedaan. Gebruik de app om mensen te zoeken die ook in zijn voor een spontane borrel, op een vertrouwde locaties afspreken en elkaar in het echt leren kennen. That’s where the magic happens, after all!

Ben jij klaar om je telefoon weg te leggen? Wacht niet langer en doe mee met Inner Circle!

Inner Circle Dating App 3 manieren om mensen te ontmoeten 2